Notice: Use of undefined constant E_NONE - assumed 'E_NONE' in /var/www/vhosts/sportdrive.gr/httpdocs/__cmsfiles/config/config.LIVE.php on line 28
Mercedes E180: Νέα έκδοση με κινητήρα 1,6 λίτρων! - Mercedes,E180 | Sportdrive.gr

MERCEDES-BENZ

Corner

Όλες οι πληροφορίες από MERCEDES-BENZ συνοπτικά σε μια σελίδα!

Mercedes E180: Νέα έκδοση με κινητήρα 1,6 λίτρων!

Εξωτερικό, Κόσμος, 25/09/2013 00:00:00

Mercedes E180: Νέα έκδοση με κινητήρα 1,6 λίτρων!

Η E-Class προσφέρεται πλέον για πρώτη φορά µε τον κινητήρα 1.595 κ.εκ.! Με αυτόν τον τρόπο αποκτά ένα ακόµη ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα που έρχεται να προστεθεί σε αυτά του πλούσιου βασικού εξοπλισµού, των κορυφαίων συστηµάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και φυσικά της νέας εµφάνισης που γοητεύει όσο ποτέ.

Ο νέος αυτός κινητήρας της γκάµας, που διατίθεται αποκλειστικά µε το αυτόµατο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS, αποδίδει 156 ίππους και έχει ροπή 250 Nm. Με τον πλούσιο βασικό εξοπλισµό της, που περιλαµβάνει µια σειρά από χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, γνωστά ως «intelligent drive», καθώς και επιπλέον συστήµατα τα οποία για πρώτη φορά µπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη των ατυχηµάτων µε διερχόµενα οχήµατα ή πεζούς, η Mercedes-Benz υπογραµµίζει την ηγετική της θέση ως πρωτοπόρος στην ασφάλεια.
Το 7G-TRONIC PLUS, είναι ένα αυτόµατο κιβώτιο µε µοχλό επιλογής και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων DIRECT SELECT. Αυτό το σύστηµα είναι το πιο πρόσφατα εξελιγµένο στο κιβώτιο 7G-TRONIC PLUS και παρέχει σηµαντικά πλεονεκτήµατα, τόσο όσον αφορά στην αποτελεσµατικότητα όσο και στην ευκολία συντήρησης.

Υψηλής ποιότητας εσωτερικό

Το εσωτερικό της E-Class είναι πανοµοιότυπο µε αυτό των µοντέλων µεγαλύτερου κυβισµού. Υψηλής ποιότητας υλικά και εξευγενισµένες επιφάνειες µε αιχµηρές καµπύλες υπογραµµίζουν το ευρύχωρο εσωτερικό.

Πακέτα σχεδιασµού

Όπως πάντα, υπάρχουν ελκυστικά πακέτα σχεδιασµού για την ενίσχυση οπτικά τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. Εκτός από τις βασικές γραµµές εξοπλισµού υπάρχει επίσης η επιλογή ELEGANCE και AVANTGARDE -µε την Avantgarde να τονίζει το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Εξοπλισµός υψηλής ποιότητας!

Η νέα E-Class περιλαµβάνει µία ολοκληρωµένη σειρά εξοπλισµού υψηλής ποιότητας ήδη στη βασική της έκδοση. Επιπλέον, ο προαιρετικός εξοπλισµός περιλαµβάνει τη λειτουργία HANDS-FREE ACCESS σε συνδυασµό µε το σύστηµα KEYLESS-GO. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο καπό του χώρου αποσκευών να ανοίγει και να κλείνει χωρίς πραγµατική φυσική επαφή, απλά κρατώντας το ένα πόδι κάτω από τον προφυλακτήρα και είναι εξαιρετικά βολικό κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση του οχήµατος.

Μια σύγχρονη γκάµα συστηµάτων infotainment βοηθά τον οδηγό να είναι ενήµερος ενώ βρίσκεται στο δρόµο. Έτσι ο οδηγός είναι απόλυτα ενηµερωµένος για τα θέµατα του ενδιαφέροντός του όσο είναι στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, µπορεί να απολαύσει δυνατότητες για µουσική, πλοήγηση (προαιρετικά) και σύνδεση στο Internet.

Η E-Class των 1595 κ.εκ. περιλαµβάνει το ηχοσύστηµα Audio 20 CD στο βασικό της εξοπλισµό. ∆ιαθέτει µία έγχρωµη οθόνη TFT 14,7 εκατοστών, διπλό δέκτη και δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 player, καθώς και µια σύνδεση USB στο κεντρικό υποβραχιόνιο. Επίσης, είναι εφικτή η σύνδεση µε συσκευές Bluetooth® καθώς και η προβολή µηνυµάτων SMS. Προαιρετικά, το Audio 20 CD µπορεί να συνδυαστεί µε CD changer έξι δίσκων, καθώς και τη λύση πλοήγησης entry-level Becker ® MAP PILOT, που µπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων. Εναλλακτικά, η Mercedes-Benz προσφέρει το σύστηµα πολυµέσων COMAND Online µε έγχρωµη οθόνη υψηλής ανάλυσης 17,8 εκατοστών, σύνδεση στο Internet, πλοήγηση µέσω σκληρού δίσκου και δυνατότητα κλήσης έκτακτης ανάγκης, το οποίο µπορεί επίσης να συνδυαστεί µε DVD changer έξι-δίσκων. Το COMAND Online παρέχει πρόσβαση στο Internet όταν το αυτοκίνητο είναι σταµατηµένο. Ενσωµατωµένες εφαρµογές συµπεριλαµβάνουν το Google Local Search και Weather καθώς και τη δυνατότητα να κατεβάσετε µία διαδροµή η οποία έχει διαµορφωθεί προηγουµένως στο PC σας µέσω του Google Maps. Επιπλέον, διατίθενται εφαρµογές (apps) για το Google ™ Streetview καθώς και το Google ™ Panoramio κ.α.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά:

• Ονοµαστική ισχύς σε kW (hp) σε σ.α.λ. 115kW (156hp)
• Ονοµαστική ροπή στρέψης σε Nm σε σ.α.λ. 250 Nm
• Κιβώτιο ταχυτήτων Αυτόµατο 7G-DCT
• Επιτάχυνση 0-100km/h σε δευτ. 9,6
• Τελική ταχύτητα σε περ. km/h 220
• Καύσιµο Αµόλυβδη βενζίνη
• Κατανάλωση καυσίµου σε lt/100km: Αστικός κύκλος 8,3-7,8
• Υπεραστικός κύκλος 5,5-5,1 Μικτός κύκλος 6,6-6,1
• Εκποµπές CO2 σε gr/km µικτός κύκλος 153-143
• Κατηγορία εκποµπών/αποδοτικότητας Euro 6/ B-C

Τιµή E-Class Sedan 1.595 κ.εκ.

• E 180 €45.750
• Για περιορισµένο αριθµό οχηµάτων, η νέα Ε-Class 180 θα προσφέρεται στη βασική της έκδοση στην τιµή των €39.900 (περιλαµβάνεται όφελος απόσυρσης).

 

Φωτογραφίες Άρθρου (1)

Mercedes E180: Νέα έκδοση με κινητήρα 1,6 λίτρων! (thumbnail)

Mercedes E180: Νέα...

Δείτε επίσης...

Mercedes AMG GT S vs Porsche 911 Turbo (Video)

Εξωτερικό, Κόσμος, 06/05/2015

Το βρετανικό περιοδικό EVO συγκρίνει δυο από τα πιο ποθητά σπορ αυτοκίνητα του πλανήτη, την ενισχυμένη έκδοση...

MERCEDES-BENZ Photo Gallery

Όλες οι φωτογραφίες από MERCEDES-BENZ που είναι καταχωρημένες στο αρχείο μας!

Σύνολο: 996 φωτογραφίες!

Η σελίδα είναι υπό κατασκευή!

Το περιεχόμενο της σελίδας αυτής είναι υπό ανανέωση και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκεται σύντομα στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας,
Η ομάδα του sportdrive.gr

Κλείσιμο