Το MINI Clubman συνεχίζει την ιστορία της νέας γενιάς MINI στην premium compact κατηγορία. Συνδυάζοντας το εκλεπτυσμένο στιλ με τη λειτουργικότητα, το ξεχωριστό MINI Clubman είναι το ιδανικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο για να προσφέρει ένα αξεπέραστο επίπεδο άνεσης και πρακτικότητας. Με την διπλή πίσω πόρτα, τις αριστοτεχνικές λεπτομέρειες στην εμφάνιση και μια σειρά από κορυφαίες τεχνολογίες, είναι το τέλειο MINI για την καθημερινότητα.

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς, τα σχέδια της παρέας για ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη, οι πολύτιμες οικογενειακές αναμνήσεις του καλοκαιριού, όλα χωρούν σε ένα MINI Clubman. Αυτό που δεν χώρα είναι αναβολή, γιατί για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκίνητων και για ταξινομήσεις μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, το MINI Clubman διατίθεται σε μοναδικές τιμές στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων ΜΙΝΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://www.mini.com.gr/el_GR/home/mini-clubman-campaign.html